fredag 24 juli 2009

Norge 2009, dag 7

Dagens färdväg på Googlemaps.

Vi tog lite sovmorgon och sen åt vi amerikanska pannkakor med lönnsirap till frukost. Vädret var fortfarande grått, så vi tog en tur in till "centrala", utan husvagnen, för att handla lite. Det blev besök på ICA, en pryttelbutik och Team Sportia, innan vi åkte tillbaks till campingen och packade ihop.



Storforsen. Vi stannade till för att hämta en grej i husvagnen, och när vi tittade åt sidan så såg vi detta imponerande vattenfall. Tyvärr missade vi avfarten till utsiktspunkten, så det här fick räcka.



Dagens biltur avslutades på Byske camping och havsbad. Det är en väldigt fin och stooor camping (över 400 platser), och vi hamnade en rad ifrån stranden. Det var uppehåll när vi kom, så vi bestämde oss för att testa förtältet för första gången. Efter lite trixande så kom vi på hur det funkade, och det blev riktigt mysigt.



En bild från stranden. En solig dag är det säker väldigt trevlig här. Vi är ändå nöjda med dagens väder, det började inte regna förrän vi ändå packat in oss i vagnen för att göra kväller.

Inga kommentarer: