måndag 9 februari 2009

Mexico, dag 5

Vi började dagen med ett bad. Pappa Jamie tog med oss, Carmelia, hennes dotter Jelena och systerson Matheus till ett källbad med vatten från vulkanen. Det luktade fruktansvärt av svavel, men kittlade lite skönt på huden.



Sen bar det av på kalas. Pappa Jamies kusin hade fyllt år och bjöd hela släkten på frukost i sin trädgård. Det bjöds på massor med spännande och god mat, här äter Daniel kaka med Jelena och Carmelia i bakgrunden.



Efter frukosten åkte vi till ännu en bergsby med marknad; Tlayacapan. Här hade man specialliserat sig på keramik. Vi köpte en uppsättning keramiködlor att sätta på väggen.



Erika med ett fynd från igår; sjalen.



På kvällen åkte vi hem till Jasmins bror Jaime med fru Alizia. De bjöd på barbecue i sin trädgård. Alla syskonen utom Juan Carlos var där. På bilden: Alejandro, Jasmin, Erika, Jaime, Carmelia, pappa Jaime och mamma Carmen med Jasmins son Diego i famnen.



En massa mat fick vi här med, och gott var det. Grillat kött med tortillas och färska tomater och avocado. På bilden: pappa Jaime, mamma Carmen, Carmelia, Jelena, Jaimito, Santiago, Alizia, Claudia, Erika och Daniel.

Inga kommentarer: